neljapäev, 10. detsember 2009

Гастрономия

Kätega söömine on nüüd edukalt ära proovitud:D Nimelt käisime ühes väga mõnusas Etioopia restoranis, mida peavad kaks õde Etioopiast. Ema elab neil seal ja saadab tütardele õige maitsega vürtse:P

Etioopia leiba, mis meenutab välimuselt käsnjat pannkooki, nimetatakse injeraks.


Kätega söömise põhimõte seisnebki selles, et rebitakse tükk injerat, haaratakse sellega natuke toitu ja topitakse kõik suhu. Lihtne ja maalähedane, ei mingit peenutsemist nugade-kahvlitega:P Väga nutikas on kasutada leiba söögiriistana ja ühtlasi taldrikuna, kuna ka toit serveeritakse injera peal.


Kuna kõhud lõid pärast nurru, läheme kindlasti varsti tagasi.

4 kommentaari:

Jaanika ütles ...

Mmm...Nüüd ajasite kõhu tühjaks!

Liina ütles ...

Kui koju tuleme, peab orgunnima kätega söömise peo:P

uskumatu ütles ...

kõige selle juurde käib ka asjakohane käte antiseptika, ma loodan? (:

eero ütles ...

lõpus anti soe antiseptiline paber-käterätik. aga jah, enne sööki peab igaüks vast ise oma hügieeni eest hoolitsema :)