neljapäev, 29. aprill 2010

Iga pidu saab ükskord otsa

Ongi jõudnud kätte aeg otsad kokku tõmmata ja vahtrasiirupiga hüvasti jätta. Otsustasime lõpetada ploginduse enne, kui asi lootusetult ära vajub ja vinduma jääb. Ning kuna projekt oligi algusest pääle mõeldud hooajalisena, siis teemegi täna tupsu-tadaa. Viimases postituses otsustasime avaldada natuke ka seda asja, mis algab s-iga ja lõpeb -tatistikaga.

Kokku külastati vahtrasiirupit üle 4000 korra, kõige rohkem otse loomulikult Eestist, aga ka Kanadast (Muhvid nagu me oleme), USA-st, Jaapanist, Slovakkiast jt riikidest. Linnade arvestuses võitis ülekaalukalt Tallinn, Tartu jäi veidi maha ning Pärnu platseerus auväärsele kolmandale kohale. Püsikülastajaid oli üllatuslikult ka Jõhvist, Paidest, Haapsalust, Viljandist, Võrust ja Rakverest.

Koos käesoleva postitusega tuli kokku 91 kirjatööd, osad lühemad, enamik aga kippus pigem romaani kategooriasse. Kokku saime päris palju komme, st praeguse postituse kirjutamise hetkeks 364 (keskmiselt 4 postituse kohta). Igal juhul rohkem kui oodata oskasime. Samas, ega me ise ka ei teadnud seda blogi pidama hakates, kui sotsiaalkriitiliseks asi kisub.

Jättes kõrvale otseliikluse, leiti meie blogi kõige rohkem otsinguga "viru keskus" (kõik need jäledad sale slave'id), aga ka "kanada koolisüsteem", "identiteedipoliitika", "täna sööme komme homme sööme komme" (minu lemmik), "surmatants", "puue", "nastja" (selgeltnägija) ja "taimetoitlus". Teiste hulka sattus ka üksikuid, ent see-eest humoorikaid otsinguid nagu "kana kõrvad", "kärgedesse", "lembitu kuuse alkoholism", "sugu tagumik", "stiilipeo gei riietus", "soo vahetamine internetis", "taustapildiks naiste pildid", "plastineeritud eestlane" ja "miks on ladusid vaja ja mis on ladude põhilised ülesanded".

Lõpetuseks tänaks kõiki, kes meie mõtteid lugeda viitsisid (eriti meeldisid meile kommenteerijad) ning loodetavasti saame arutelusid jätkata "päriselus". Esimene võimalus avaneb juba sel laupäeval kell 21 Lennu Jaamas.

4 kommentaari:

enetimm ütles ...

Edu ja toredaid tegemisi edaspidiseks! Teiega oli tore endagi jaoks läbi teiste silmade Kanadat avastada :)

Jaanika ütles ...

Kahju, et lõpetate, tore, et koju tulete! Igatahes oli väga huvitav lugemine. Kohtumiseni homme märjal Maarjamaa mullal!

Kadri ütles ...

Hea lugemine oli! Kahju, et pillid kotti panete. :(
Ohutut reisi koju! :)

Lilian ütles ...

Ainuke blogiaadress, mis mul peas oli! :)