pühapäev, 4. aprill 2010

Koksumuna

Keerates kalendris uut lehekülge, avastasime õudusega, et meil on jäänud veel vaid kuu aega Torontos elada. Tänaseks juba tegelikult vähem kui neli nädalat. Tagasitulek saab naljakas olema…

Igatahes loengud ja seminarid on selleks õppeaastaks nüüd läbi ja jääb üle veel kirjutada paar esseed/uurimistööd ning teha kaks suhteliselt lihtsat eksamit. Liina olukord on pisut keerulisem, kuivõrd teda ootab suisa viis eksamit. Aga ega me ei muretse. Kui need läbi, läheme jõlgume paar päeva veel Montrealis ja käime lõpuks ometi Niagara Fallsil ka ära. Kuigi kõiksugustest "riiklikest sümbolitest" on meil suhteliselt ükskõik, siis võimsa loodusnähtuse tahaks ikka ära näha.


Lõpetuseks väike off-topic küsimus: miks peaks mõni inime, in her/his right mind, ostma kalli raha eest riietuseseme, millele on lihtsalt suurelt kirjutatud tolle brändi nimi? Et kui ajusid ei ole, siis vähemalt jätan rikka inimese mulje? Mul tuli ükspäev vastu üks tüüp, kelle t-särgil laiutas suurelt "Hugo Boss" ning kelle hiiglaslik pannal kandis kirja "D&G". Nagu kõndiv reklaamtulp.

PS. Keetsime täna lõpuks neli muna ja koksisime omavahel. Kaks läksid juba keedes katki. Ülejäänutega võitis (juhuse tahtel) Liina (kätte sattunud muna) :-)

2 kommentaari:

Lilian ütles ...
Autor on selle kommentaari eemaldanud.
Lilian ütles ...

Kui ma T-särgipoes töötasin, siis lasid mõned inimesed oma särgi peale mõne firma logo või nime trükkida. Et noh, raha pole, et kallist eset osta, kuid ilma selleta pole ju täisväärtuslik inimene:D