teisipäev, 1. september 2009

Kõik on uus septembrikuus

Viimaste päevade märksõnaks võiks olla asjaajamine:

1. õppeviisa suhtes pole meeleolu just liiga roosiline, kuivõrd Kanada saatkond Tallinnas ei saa vist ise ka täpselt aru, mis dokumente meil vaja on. Viimaste andmete kohaselt peame viisat ajama üldse Varssavi kaudu ja vaja on ka arstlikku läbivaatust. Kui mu isa asja kohapeal uurimas käis, öeldi talle, et oleks vaja jurist palgata vms. Sellise jutu peale tahaks küll pead vastu seina taguda.

2. Eero on frustreerunud, kuna politoloogia ainetele regamine on hull jamamine. Jooksed, paberid näpus, ühest majast teise ja lõpuks tuleb ikkagi välja, et kohtade arv on täis või et 4 ainet, mida tahad võtta, kattuvad ajaliselt. Samas on tema teaduskond (Arts and Science) hiigelsuur, sellest tulenevalt ka taoline bürokraatia kadalipp. Minu pisemas teaduskonnas (Physical Education and Health) toimivad asjad kiiresti ja tõhusalt, valisin sobivad ained välja ja mind regati nendele ära juba juuli alguses.

3. Nägime ära ka Toronto Eesti Maja ja oleme täieõiguslikud Toronto Eesti Ühispanga liikmed. Ei teagi teist sellist panka, kus mitte ühegi teenuse eest raha ei võeta. Või nagu telleritädi ütles, siis nad hoiavad oma kundesid:D

4. Kui nüüd veel tervisekindlustuse paberid korda saaks...

Reedest teisipäevani kestab Orientation Week ehk sotsialiseerumine ja loodetavasti saab süüa ka. Kes veel ei tea, siis kool hakkab meil alles järgmisel kolmapäeval, st 9ndal septembril, kuna esmaspäeval on töölispüha vms.

P.S. väga üllatav ja tore on näha nii teaduskonna hoonetes kui ka kirikute (sic!) seintel vikerkaarevärvilisi lippe. Kõik on teretulnud, sõltumata seksuaalsest orientatsioonist. Ehk jõuab ka Eestisse kunagi vähe tolerantsem suhtumine...

1 kommentaari:

Kadri ütles ...

Mul langes kohe kivi südamelt. Õnnitlen tatra-leiu puhul! :)