reede, 18. september 2009

Pehmed kõrvad

Täna nägime ära Toronto hiiglama suure ja respektaabli (asutet siiski juba 1888. aastal) loomaaia. Päris mitu tundi (ja peaaegu 20000 sammu) võttis aega, et kõik südamelähedasemad ja -kaugemad karvased-sulelised ära näha. Võrreldes Tallinna loomaaiaga, on olukord ikka tunduvalt loomasõbralikum. Päris nukker on vaadata, kuidas Tallinnas suured loomad 5x5 m kongis peavad olema.

Tunnistage nüüd üles, kes "Lõvikuninga" ajal nutta tihkus:D


Juhiks tähelepanu kaelkirjakule.


Midagi Katile.


Kunagi jooksis selline sari nagu "Miami Vice". Tuleb tuttav ette?


Eero rääkis, et kanadalastel olevat komme igal pool lambist järjekordi moodustada. Täna sai see tõestust. Kujutage ette suurt bussipeatust, kus iga bussi jaoks eraldi paun (kokku 5-6 pauna). Ühtegi bussi pole ees, aga iga pauna juures on ilusti järjekord. Neile vist küünarnukimeetod ei istu.

Kui muidu elust-olust rääkida, siis tegeleme peamiselt õppimisega. Praktiliselt kõik õhtud mööduvad lugedes-kirjutades. Mina maadlen oma hiigelpika laboriaruande ja teiste kirjatöödega. Aga ärge muretsege, kunagi ma vean Eero peole ka:P

3 kommentaari:

ailen ütles ...

mina nutsin TÄIEGA :)

Jaanika ütles ...

Pole midagi parata: tuleb kanadalased Eestisse koolitusele tuua. Parim koht küünarnukimeetodit õppida on 34A bussis. Koolituse viivad läbi oma ala spetsialistid, kellel on 20aastane tööstaaž.
PS. Tiiger on nummi :)

Liina ütles ...

ja kui tahta koolitust lõhnameelte alal, siis istuda bussi nr 5 või 33 ja sõita männikule. soovitavalt sel ajal, kui kodutute varjupaik avatakse:)